Informatii Livrare

Informatii livrare:

Durata aproximativa de livrare a produselor comandate de pe siteul www.mirunis.ro este de 3 – 15 zile lucratoare de la momentul confirmarii comenzii. 
Confirmarea comenzii reprezinta momentul in care se verifica existenta in stoc a produsului dorit si nu momentul in care dvs plasati comanda. In cazuri exceptionale durata se poate prelungi pana la maxim 30 zile, clientii afectati fiind contactati si anuntati in prealabil.
Livrarea produselor comandate se va efectua prin intermediul unei firme de curierat rapid si va este adusa la adresa indicata de dumneavoastra, in intervalul orar stabilit de comun acord cu reprezentantul firmei de curierat.

Costuri livrare
Transportul si taxa de ramburs sunt gratuite, oriunde in tara, pentru comenzile mai mari de 200 lei.
In cazul comenzilor mai mici de 200 lei, se va aplica un tarif fix, in valoare de 30 lei
•    *Tariful este valabil pentru localitatile aflate in aria de acoperire Urgent Cargus.
 

Cum platesc
Contravaloarea produselor comandate se plateste direct curierului care livreaza produsele.
In scurt timp vom implementa si posibilitatea platii cu cardul.

Conditii speciale
In durata de livrare a produselor comandate pot interveni factori externi care pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a firmei de curierat, cum ar fi: conditii meteo nefavorabile, calamitati, manifestari de strada, accidente, blocaje rutiere sau alte situatii speciale. In toate aceste cazuri, veti fi informat de un reprezentant si vi se va comunica o noua data de livrare.

www.mirunis.ro nu poate fi responsabil si nu va plati despagubiri pentru eventualele prejudicii create de nelivrarea la timp a produselor.