Mirunis Gifts & Home

Posted by AdminMirunis 21.01.2016 0 Comment(s)

Mirunis Gifts & Home este Boutique-ul cochet, unde gasiti cadouri pregatite cu suflet pentru cei dragi si decoratiuni pentru o casa de vis.

 

 

Ne gasiti cu o varietate de stiluri: de la classic la vintage si de la traditional la modern, precum si cu o imbinare armonioasa intre ele.

Am deschis acest magazin din dragostea pentru lemn, arta, traditie si frumos.

Noi am  inceput in joaca, pentru a elibera pasiunea si ulterior ne-am decis sa impartim cu voi in bucuria de a vedea cata valoare-i putem atribui lemnului prin lucrarea lui, atent si cu grija.

 

Dorinta noastra este sa mentinem o punte intre lemn, traditie si modern.

 

In realizarea produselor preluam idei din traditia poporului roman, in special din Moldova si Transilvania, zone din care provin familiile noastre si incercam sa le adaptam modernismului.

 

Dorim sa ducem mai departe pasiunea bunicilor si stabunicilor nostri, sau mai bine spus pasiunea intregului popor roman, lemnul fiind printre primele materiale prelucrate de romani.

 

Din dragoste pentru lemn, punem foarte mare accent pe reciclarea acestuia. Aproximativ 70% din materia prima lemnoasa este recuperata din deseuri provenite din constructii.

 

Dorinta noastra este sa concepem obiecte utile si decorative pe gustul tuturor, cu picturi vesele si colorate, de aceea imbunatatim gama de produse si picturi destul de frecvent pentru a veni in intampinarea voastra cu o gama cat mai variata.

 

Pentru a-i da lemnului valoarea pe care o merita toate produsele sunt lucrate si pictate manual, acest fapt creeaza unicitate pentru fiecare produs in parte.

 

Realizam si piese pe comanda, de la mici decoratiuni pana la mobilier. Fiind lucrate manual, posibilitatile de culoare (negru, alb, vintage, magon, nude etc.) sau pictura sunt infinite.

 

Amenajam si decoram case cu produse ecologice si prin lucru manual.